top of page

Welke voedingssupplementen zitten in de Smart Nutrition Box?

Bijgewerkt op: 18 apr. 2020

Vandaag vertel ik je graag wat meer over DAILY BOOST en MIGHTY NIGHT.


Daily Boost is een multivitaminepreparaat, aangevuld met mineralen. Het bevat maar liefst 22 actieve ingrediënten in een hoge dosis.


Mighty Night is een multi mineralenpreparaat, aangevuld met vitaminen. Het bevat 8 actieve ingrediënten in een hoge dosis. 

Lang niet teveel, dat zou schadelijk zijn. Maar ook niet te weinig, want dan zou er niets gebeuren. Niet alleen de dosis is aanzienlijk, ook de gebruikte vormen zijn van een bijzondere kwaliteit. Deze zijn kostbaar, maar vooral beter opneembaar dan klassieke vormen van vitamines, sporenelementen en mineralen. 


Daily Boost wordt best in combinatie met Might Night genomen, zo krijgt ons lichaam een optimale dosis voedingstoffen binnen, zodat onze gezondheid een absolute boost krijgt.1.Een boost voor huid, haar en nagels

Daily Boost en Mighty Night bevatten onder andere Zink, Mangaan en Seleen. Dit trio is erg belangrijk voor onze huid, haren en nagels. Zo gaan ze de groei, het herstel en de kwaliteit van onze haren, nagels en huid boosten. Dit geeft slechts na enkele dagen een merkbaar effect. 


Daarnaast is onze huid opgebouwd uit eiwitten, maar de huid heeft naast eiwitten voldoende vitamines en mineralen nodig om deze goed op te bouwen.


Met Daily Boost en Mighty Night bieden we onze huid de nodige bouwstenen om een gezonde en stralende huid te bekomen.


Daily Boost en Mighty Night hebben dus een terechte plaats bij elke behandeling die op huidverbetering gericht is. We noemen het wel eens onze 'dag- en nachtcrème in een tablet'.2. Ondersteuning bij een dieet (elk dieet)

Tijdens het RainPharma dieet of Smart Nutrition Project ga je tijdelijk 1 of meerdere maaltijden vervangen door een RainPharma Shake.


Onze RainPharma shakes moet je beschouwen als eiwitsupplementen en niet als maaltijdvervangers, ze bevatten dus geen vitamines, mineralen, vezels, etc.

Het is dus belangrijk mineralen en vitamines aan te vullen met Daily Boost en Might Night.3. Verbetering van het metabolisme


Veel vitamines en mineralen spelen ook een belangrijke rol bij bepaalde metabolische processen.


Zo speelt chroom onder andere een belangrijke rol in de afbraak van koolhydraten en vetten en draagt Molybdeen bij tot een goede werking van verschillende enzymen.


Een tekort aan 1 of meerdere vitamines , spoorelementen en/of mineralen kunnen een verstoring veroorzaken in het metabolisme. 4. Verbetering van het energiepeil


Veel mensen hebben een tekort aan bepaalde soorten vitamines, mineralen en/of spoorelementen zonder dat ze daar iets van merken.


Zichtbare symptomen hiervan kunnen zijn droge huid, gescheurde mondhoeken en bloedend tandvlees, maar er zijn ook sluipende klachten zoals lusteloosheid, slechte concentratie, slapeloosheid, depressiviteit en vermoeidheid.5. Tekorten aan vitaminen en mineralen


Indien men spreekt van een tekort aan één of meerdere vitamines, spoorelementen en/of mineralen is suppletie van Daily Boost en Mighty Night uiteraard aangewezen.shop de Smart Nutrition Box HIER en doe mee met onze DETOX CHALLENGE!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page