top of page

Lockdown Detox - Je doet toch ook mee?

Bijgewerkt op: 27 jun. 2020


Het wordt duidelijker en duidelijker dat een andere levensstijl de sleutel is voor een langer en kwalitatiever leven, voor jezelf en je familie.


Het héle RainPharma team, inclusief tientallen andere RainPharma verkooppunten starten maandag - samen - minstens 1 week met het Smart Nutrition Project.

Een slim voedingsprogramma voor enkele kilo's minder, een jongere huid en meer energie.


Dit wil jij toch ook? 


Neen, het is geen moeilijk strikt dieet en kan ook gevolgd worden als detox door mensen zonder overgewicht. Ik doe toch ook mee?Hoe doe je mee?

Zorg dat deze box maandag 20 april voor je neus staat en lees de volledige handleiding in de box. Volg ons vervolgens via onze Instagram en Facebook stories en beleef het met ons mee. We steunen elkaar. 1 week. Niet langer. Wie daarna nog verder wil doen, kan dat natuurlijk.


Concreet 1. Bestel de Smart Nutrition Box vandaag nog. Klik hier. 2. Start samen met ons op maandag 20 april.


Nog vragen hierna?

Neem deel aan de ZOOM sessie dinsdag 21 april om 13u via deze link https://us04web.zoom.us/j/9820425596?pwd=eHdmb1BDVHMrTTMrajdaR0ZmR1B1dz09 Meeting ID: 982 042 5596 Password: 277948 Tijdens deze live sessie leggen we je alles uit en kan je je vragen stellen 


RainPharma, al 10 jaar lang de pionier in holistisch en darmvriendelijk afslanken met een uitzonderlijke langetermijnvisie! Je huid en energiepeil varen er ook wel bij. Wij hebben zin in die suiker-detox-gezonde-voeding-week. Hopelijk samen met jou!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page