top of page

help, mijn huid is super droog


hoe behandel je een droog gelaat?
droge huid

We hebben allemaal wel eens last van een droge huid.

Bij de ene is het wanneer we uit de douche stappen, bij de andere blijft de huid doorheen de dag trekken. In het ergste geval, krijg je het gevoel dat niets nog helpt.


Hiervoor zijn verschillende oorzaken...


Een ervan is Mister Winter. Hij brengt koude en droge kucht. Bovendien zetten we de verwarming een paar graden warmer en wordt de lucht rondom ons droog... kurkdroog.

De eerste weerslag krijg je op je gelaat.


Je huid trekt, jeukt, kriebelt. Je moet verschillende keren per dag smeren met je reguliere dag crème. Wat je uiteraard niet doet, want dan is je make-up eraan.


's Avonds ontdoe je je van je make up en in het beste geval doorloop je een goede, zachte en hydraterende routine.


Daar kan je verschillende kanten mee uit...


Is je huid ok, wrijf je je make up (en het verzamelde vuil van de dag) los met de Advanced PreCleanser of de Amazing Oil Cleanser.

Even afspoelen en eventuele resten verwijderen met de Dedicated Face Wash. Je hydrateert met een F (dag- én nachtcrème) naar keuze. Dit is de basis van het A tot F reinigingspakket van RainPharma. Elke crème die start met F is de laatste stap in een gelaatsverzorging.


Is je huid al vrij droog, dan kan de F te droog aanvoelen. Hij is niet 'rijk' genoeg.

Vaak kan je dat nog opvangen door je F aan te vullen met een pompje Fascinating Broccoli Seed Oil.. Dit zowel 's avonds als 's morgens.


Krijg je geen comfortabel gevoel kan je 's avonds hydrateren met een Comforting Night Remedy (een masker waarmee je gaat slapen) en 's morgens met een Freshening Day Fluid (F dus een crème).


Heel soms voldoet dit niet... en wil je gewoon af van je jeukend en trekkerig gelaat.

Weersta de verleiding om naar een cortisone zalf te grijpen.

Want ik kan je nog op heel wat andere manieren verder helpen.


Ik nodig je uit om met RainPharma aan de slag te gaan en je huid op een pure manier te verzorgen en zelfs te verbeteren.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page