top of page

Detoxen... door de ogen van MelanieMelanie en Thierry kozen resoluut voor een gezond lichaam tijdens de Lockdown Detox. Ik stelde haar vijf vragen hierover.

Lees haar verhaal...


Welke twijfels had je voor je aan de Detox begon?


Ik was vooral bang dat het door mijn schildklierproblemen niet ging aanslaan. Meestal moet ik na twee weken al afhaken omdat het lichamelijk niet lukt.


Hoe was je ervaring met de RainPharma producten en met Studio U?


Ik vond dat WhatsApp groepje wel keimotiverend. Je zag dan 'ah, ik ben zoveel kwijt, ik heb dat gegeten, ik ben aan het afzien, we deelden recepten en ideeën...' Dat moedigt u echt aan.


Ja, die SNP kost veel en juist daarom willen we het 100% goed doen. Das een extra stimulatie. En ook alle andere producten zijn duur, maar hoelang doet ge daar ni mee? Ah zie, ik heb mijn shampoo van begin maart en die is nog niet half. Das gewoon keigoed he.


Welke resultaten boekte je met de Detox?

Ik verloor 5 kg en Thierry 9 kg. Na de Detox weken en met de vakantie enzo, hebben we wel ons best gedaan, maar niet meer zo strikt. We eten 80% van de tijd hoe het moet en 20% zondigen we. Elke dag wel iets feitelijk, een gin-tonic of een ijsje... Ja, 't is vakantie ;o)

Thierry kwam 2kg bij en ik 1kg. Maar ik voel mij goed. Ik weeg nu 59 en dat vind ik wel moeilijk, ik wil echt terug naar 58...

En ook, eens ik op mijn streefgewicht zat, deed ik het minder goed. Had ik langer verdergegaan, was Thierry ook wel meer afgevallen.


En weet je...tijdens de SNP detox had ik keiveel energie, he. Ik stond op en was WAKKER. Nu we minder strikt eten en de supplementen minder nemen, duurt het een half uur eer ik wakker ben. Dat mis ik wel. En ook, ik merk nu dat als ik brood of aardappelen eet, dat ik direct een dikke buik heb.

Daarom, in september vliegen we er terug in...Aan wie zou je de detox aanbevelen? Welk type persoon?


Ik zou het bijvoorbeeld aan mijn zus aanraden. Ze is zes jaar jonger, zo groot als ik en echt veel te zwaar. Ze eet veel te veel en ongezond.

Of aan mijn moeder. Die is niet te zwaar, maar om zo eens na een vakantie te doen, afkicken van suiker enzo.

Of voor mensen zoals ik, één of twee detoxkuren per jaar en tussendoor maar klein beetje zondigen (80/20 principe). Voor Thierry zou het strikter mogen.


Wat wil je zeker nog kwijt over de detox?


Ja, het Whatsapp groepje was echt goed. En het SNP zelf ook. Je valt ongeveer een kilo per week af. In het begin was ik teleurgesteld dat het maar een kilo was want bij Thierry vlogen de kilo's er af.


Had ik langer doorgegaan, dan was Thierry ook meer afgevallen. Dat is wel spijtig.


Ik heb ook veel dingen leren koken en ben echt bewuster bezig met eten. We gooien veel minder eten weg ook, daar waren wij echt kampioen in. We eten veel meer verschillende soorten groenten en fruit. Ik heb dingen leren eten waar ik nog nooit van had gehoord, zoals spitskool. Dat met spaghettisaus, dat is keilekker.

Allée, het meeste was écht lekker. En je mag eten wat je wil, je moet niks afwegen, geen restricties op groenten.


Ik ben content en doe terug mee in september!


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page