top of page

SUMMER SKIN FESTIVAL

Op 1 juli zetten wij het SUMMER SKIN FESTIVAL van RainPharma in...

Scoor nu jouw RainPharma Eco-toillettas met 10 accessoires!

Zag je de RainPharma toilettas al? Onze  nieuwe stijlvolle zwarte toilettas uit stevig papier is helemaal eco! Ontdek ook de 10 exclusieve RainPharma accessoires, stuk voor stuk met zorg uitgekozen: de stijlvolle kam met bijpassend spiegeltje, de geliefde bamboe tandenborstel, de mooie nagelknipper met bijpassend pincet, de wasbare reinigingsdoekjes, de herbruikbare wattenstaafjes, de gitzwarte nagelvijl en de handige haarband. Een volledig verwenpakket twv €69 om je badkamer op te fleuren - heerlijk toch wanneer alles zo bij elkaar past - of om snel in je koffer te gooien wanneer je er dan toch op uit trekt.

Je kiest 5 verschillende gelaats- en lichaamsproductenuit de selectie van 98 producten die deel uitmaken van hetSUMMERSKINFESTIVAL en je krijgt meteen de RainPharma eco-toilettas cadeau. Ontdek de uitgebreide selectie van gelaats- en lichaamsproducten die deelnemen aan de actie. Welke 5 verschillende producten zullen jouw huid verwennen in de zomer van 2020?


Heb je nog vragen bij de aankoop of het gebruik van bepaalde producten? Aarzel niet, bel me, stuur een bericht of kom langs van dinsdag tem vrijdag van 14.00u tem 18.00u of op zaterdag van 10.00u tot 13.00u... Ik help je graag verder!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page