top of page

I WONDER DAYS - Kampenhout

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw RainPharma producten naar keuze maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €25 euro extra. De waardes van de sets liggen tussen €150 en €1125!

Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij?

Laat je verrassen tijdens de I Wonder Days, op 21 en 22 oktober 2022, van 9u tot 19u.

Let’s get lucky!

Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee.

Let’s collect!

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen. Elke set heeft een waarde van minstens €150, maar kan zelfs tot €1125 waard zijn.


Let’s party!

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier.Wat zit er in de limited edition cadeausets?

Er zijn vier fantastische sets te scoren op de I Wonder Days.


De Let’s Treat It set (twv €227) bevat drie luxueuze toppers voor een stralende huid: Advanced Precleanser en Dedicated Face Wash vormen de basis van jouw dubbele reinigingsmethode. Clever Night Remedy is de ultieme anti-aging formule en een revolutie in cosmetica. Deze all-in-one nachtverzorging laat je huid al vanaf de eerste toepassing zijdezacht en jong aanvoelen.

Met de Let’s Balance set (twv minstens €164) heb jij alles in handen om de meest fitte versie van jezelf te worden. Naast ons basisduo Daily Boost en Mighty Nine selecteerden we voor jou Dynamic Q10, Dry Energy én een verrassingssupplement. Ontdek het zelf! Lees alles wat je moet weten over de supplementen in het nieuwe Let’s Balance magazine, we helpen je graag op weg.

Het najaar is het ideale moment om het thuis extra gezellig te maken. De Let’s Go Home set (twv minstens €150) bevat 4 full size producten om je huis natuurlijk te parfumeren: een grote Aroma Diffuser, twee essentiële oliën en een natuurlijke Room Spray. Welke geurtjes er in zitten? Dat is telkens een verrassing!

Tot slot kan je kiezen voor de Let’s Shower set (twv minstens €166) voor de ultieme douche-ervaring. Naast een grote Skin Wash van 500 ml, kozen we voor een Body Wonder Towel om de milde formule te laten schuimen en voor Prebiotic Skin Lotion 500 ml om je huid na het douchen extra te verzorgen. De geur van de Skin Wash is een verrassing, want elke geur doet mee. Ja, zélfs dé Skin Wash Rose kan toevallig bij jou terecht komen (twv €999).

Kom langs, bel me, WhatsApp me, mail me. Alleen zo ben je zeker van je sets. Je hebt nog tot 14 oktober de tijd, maar wacht niet tot dan want op is op! Maak dus meteen je shopping lijst en stuur ze door!16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page