top of page

Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd


Of toch zoiets :)


Eind dit jaar (technisch gezien 18/01) rond ik mijn BOOST traject af.

Ik stelde een jaar mezelf, en de studio, in vraag. Blijkt dat 'in vraag stellen' een proces van eindeloos leren (met veel vallen en opstaan) is.


Heb ik ervan genoten? Neen, echt niet. Elke keer opnieuw geconfronteerd worden met je (denkbeeldige) beperkingen, je toekomstvisie bijstellen omdat je losse eindjes 'moet' afwerken. Elke maandag weekcijfers van collega's horen die bij mij op het maandtotaal verschenen.


Ik werd er niet vrolijk van.

Al dat vallen en rechtstaan is ook zo vermoeiend, je kent het wel...

En toen hoorde ik mezelf tegen mijn oudste zeggen 'meisje, je kan niet lopen voor je kan stappen, neem je tijd, het gaat je lukken, ieder zijn ritme'. Ik ben even gaan zitten om het te laten binnenkomen. Wat voor mijn mini-me gold, was voor mij ook van toepassing.

Ik leerde mild zijn voor mezelf. En mezelf alleen vergelijken met mezelf in het verleden.


Heb ik bijgeleerd? Ja en neen.

Wat je coach je ook zegt, als je niet zelf in actie komt, dan kun je je geld evengoed in brand steken.


Heb ik mijn leven aangepast? Ja, volmondig ja!

Ik stapte voltijds in mijn hobby 'winkeltje spelen en mensen adviseren', en zette mijn leerkracht zijn (mijn andere hobby) , aan de kant.

De eerste les kwam eind september... op mijn rekening. Daar kon je de echo horen van de paniek in mijn stem 'oei, shit, ik heb maand over aan het eind van mijn loon!'

Dat winkeltje spelen werd plots een bittere ernst.

Want met mijn hobby moest ik niet naar buiten komen, alles wat ik deed was plezant en mooi meegenomen. Het was 'voor echt nu'.


En toch bleef ik de rust nemen die ik na 4 pittige jaren echt nodig had. Het ritme dat ik mezelf had opgelegd, had me meer dan uitgeput.

Ik las me bij, volgde online cursussen, sprak met véél lieve concullega's uit de sector en veel ondernemers uit het dorp.

En het belangrijkste van alles... jullie waren er.

Jullie bleven in mij en mijn verhaal geloven. Desondanks de wééral nieuwe maatregelen, desondanks het gebrek aan vertrouwen in de economie, desondanks de uitdaging waar jullie voorstonden wanneer jullie wéér kinderen thuis in Q hadden.


Daarom blijf ik bouwen aan een heerlijke studio u waar U/YOU, clean beauty en natuurlijke levensstijl centraal staan.


Wil ik uitbreiden? Zeker!

Ga ik de studio verhuizen? Misschien..

Wanneer? Geen idee!

Hoe? Ik bruis van ideeën!

Waarom? Voor jou!


Blijf me volgen, ik neem je mee op een fijne reis <3

Tot snel!


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page