top of page

UPDATE WINTER SHOPPING DAY



Hallo RainPharma fan.

Zoals je weet is vrijdag 30.10.2020 dé RainPharma Winter Shopping Day gepland. Wij namen al de nodige veiligheidsmaatregelen om dit op 30.10.2020 fijn en veilig te laten verlopen. Door de uitzonderlijke omstandigheden gaan wij nog een stapje verder en spreiden we de afhaling van de bestellingen, net zoals de verkoop van deze actie. De voorwaarden van de actie gelden nu van dinsdag 27.10.2020 tot en met 30.10.2020. Je kan dus ook gerust jouw aankoop doen met 10% of 20% korting met de 2 magische geschenken tot uiterlijk 30.10.2020. Heb jij je lijstje met favorieten al doorgestuurd? Boek dan nu je afhaalmoment hier. We trekken een kwartiertje voor je uit om je lijst te overlopen en rustig af te rekenen.  Nog aan het twijfelen? Wil je toch graag nog even rustig rondsnuisteren? Boek jouw half uur me-time hier ...

Wat zijn de aanpassingen?


We starten 27.10.2020 om 10.00uur en de deadline is 30.10.2020 tot 22 uur (tenzij een avondklok daar anders over beslist).



Op 30.10.2020 blijf je welkom OP afspraak met inachtname van de veiligheidsmaatregelen.


Draag ajb je mondmasker en ontsmet je handen bij het binnenkomen met de beste niet-uitdrogende alcogel die RainPharma kon maken.


Graag onmiddellijk hydrateren? Goede reflex! Gebruik de Prebiotic Skin Lotion of de Hand & Body Lotion die ernaast staat. 


Zet deze dus zeker nog op jouw shopping lijstje!

Samen voor een veilige, gespreide en comfortabele winkelervaring!




Wéér een Shopping Day zonder hapjes en drankjes? 

Neen, daar kan ik niet tegen...

Daarom sloeg ik de handen in elkaar (figuurlijk dan :D) met de ladies van Betty & Albert


In jullie shopping bag zit er een heel leuk knabbelzakje ... met liefde voor jou, van ons. Want wij houden alledrie van 80/20 regels :D


Zéér uitzonderlijk kan je tijdens de shopping week bij Studio U een JUNGLE SURVIVAL PAKKET kopen... voor jezelf, of om iemand een hart onder de riem te steken in deze woelige tijden. 


De apen Betty & Albert steunen het project van de berggorilla’s van WWF in het Virungapark in de Democratische Republiek Congo, geleid door Emmanuel de Merode (een verre prins van België). Dat zijn alvast veel hartjes onder de riem...




Denk er aan je Golden Ticket mee te brengen!

In ruil krijg jij de allernieuwste skin wash Black Pepper 60ml (zolang de voorraad strekt)




Wat waren de voorwaarden voor de MEGA korting en de Cadeau's?


Koop je 1 tot 9 verschillende producten, dan krijg je 10% korting op jouw winkelmandje. Ben je een echte RainPharma fan en kies je 10 verschillende producten uit? Dan scoor je een korting van maar liefst 20%. Bovendien kan je van elk product meerdere exemplaren toevoegen: perfect om je voorraad aan te vullen.


Magische cadeautjes Daarnaast hebben we dit jaar niet één maar twee bijzondere cadeautjes voor jou geselecteerd. We zeiden toch dat het een magische dag zou worden. Bij aankoop van 5 verschillende producten (min. € 100 na korting) krijg je van ons de Magic 11 Essential Oil 30 ml. Deze perfecte winterblend op basis van 11 essentiële oliën ontwikkelden we speciaal voor onze 11de verjaardag. De betoverende mix van natuurlijke geuren zorgt voor een vleugje magie in huis.  Heb je 10 verschillende producten uitgekozen? Dan krijg je van ons ook de RainPharma Aroma Diffuser 500 ml cadeau! Perfect om je huis onder te dompelen in een geurige wintersfeer met de Magic 11 Essential Oil. 



Denk er aan zeker jouw bezoek in te plannen, zodat het voor iedereen #staysafe is

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page