top of page

Mag-nee-zium met korting (zolang de voorraad strekt)

Heb je vaak koude handen en voeten? Trillen je oogleden regelmatig? Vaak hoofdpijn of migraine? Veel last van stress? Makkelijk krampen?

Allemaal signalen die er op kunnen wijzen dat je een tekort aan magnesium hebt.


Magnesium is erg belangrijk voor een gezond lichaam. Dit mineraal wordt gebruikt in meer dan 300 processen in ons lichaam.


Magnesium zorgt voor een goede werking van spieren en zenuwprikkels, houdt je bloedsuikerspiegel in balans en helpt je lichaam om sterke botten en tanden te maken, je energiepeil hoog te houden en om te gaan met stress en spanning, vooral in periodes van vermoeidheid en verlaagde weerstand.


Je lichaam maakt het mineraal zelf niet aan. Het is dan ook erg belangrijk ervoor te zorgen dat je dagelijks dieet genoeg magnesium bevat. Zo hebben vrouwen per dag tussen 300 en 350 mg nodig en mannen rond de 400 mg.


Eet je evenwichtig en zet je de volgende voedingsmiddelen regelmatig op het menu, dan zal je niet snel een tekort hebben...




  1. pure chocolade

  2. avocado's

  3. noten

  4. peulvruchten

  5. volkoren graan


Heb je een stresserende job, sport je erg veel, is je weerstand verlaagd of voel je je vaak moe (of heb je verschillende symptomen - zie inleiding), dan kan je je dieet aanvullen met magnesium zoals de WATER RELAX van RainPharma.


Zolang de voorraad strekt kan je op WATER RELAX 120 tablets - goed voor 1 maand - een korting van 20% krijgen.

Je betaalt 39,96 ipv €49,95!





Water Relax bevat bijzondere kostbare vormen van Magnesium, Kalium en Vitamine C.


Aanbevolen dosering 3 tabletten per dag, een half uur na de maaltijd

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen.


Ingrediënten Vulstof (microkristallijne cellulose), magnesiummalaat, magnesiumbisglycinaat, kaliumcitraat, magnesiumcitraat, magnesiumtauraat, magnesium-L-ascorbaat, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat, mono- en diglyceriden van vetzuren), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, stearinezuur), stabilisatoren (bèta-cyclodextrine, dicalciumfosfaat), kleurstof (rood ijzeroxide), bevochtigingsmiddel (glycerol).


Actieve ingrediëntenper 3 tabletten RI* Magnesium 450 mg *120%

Kalium 300 mg *15%

Vitamine C 180 mg *225%

Taurine 413 mg


* Referentie-innames

45 tablets 95 g e 120 tablets 253 g e 320 tablets 676 g e


Bewaren op een droge, donkere, koele (< 25° C) plaats.

zonder bewaarmiddelen | zonder polyolen | zonder lactose | glutenvrij | geschikt voor vegetariërs en veganisten



10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page